Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt från min balkong

Kärlek är verkligen
närhet
förstår jag
En procent fysisk
Niohundranittioniotusen
eller fler
av det andra

Annan statistik
(samma ämne):
hur solen älskade dagen
i två minuter
och det var tillräckligt




Fri vers av Anders_A
Läst 509 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-07 11:57



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Välskriva ord vännen, tänk att så lite är värt så mycket! Applåder!
2008-10-07

  Jessica Ebbesson
Fastnar speciellt för slutraderna 'hur solen älskade dagen i två minuter och det var tillräckligt'. Fint som snus!
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders_A
Anders_A