Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer om svensk manlig tafatthet

Den må låta burdus
Klumpig kanske
Men frågan om jag får
pröva min kärlek på dig
är ändå ärligast hittills




Fri vers av Anders_A
Läst 493 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-07 11:59



Bookmark and Share


  Kristina Olsson
haha.... ja någonstans är det ju ändå precis det man gör. BRA!
2008-10-15

  Janis Karlsson
Väl skrivet broder, du sätter pränt på allas vår osäkerhet!
2008-10-07

  Jessica Ebbesson
Ärlighet vara längst sägs det!
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders_A
Anders_A