Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid där

Det skulle kunna vara
vilken skogsstig som helst
För någon annan

Och jag går inte
på stigen
Det är den som sträcker sig
inom mig
Vindlar fram
medan
jag förblir stående
Famlandes efter minnen
Dofter

Det skulle kunna vara
vilket liv som helst
För någon annan




Fri vers av Anders_A
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-28 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders_A
Anders_A