Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Realistiska piggsvin

Nu tänker jag stanna och bara stå
Aldrig mer gå runt på tå
Inte längre bara se
Det som får mig att le




Övriga genrer av nissegreta
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-20 22:32



Bookmark and Share


  mollypop
jag gillar rim!
(och lim! [he-he-he])
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

nissegreta
nissegreta