Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckopiller

Lyckopiller
I form av stora och små människor
Med andra ord vänner




Övriga genrer av nissegreta
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-20 22:40



Bookmark and Share


  mollypop
bättre lyckopiller finns inte!
2009-11-21

  mollypop
bättre lyckopiller finns inte!
2009-11-21

  Frökenfanny
fint :)
2009-11-20

    Nattviol
just så!
utan att förkasta hjälpen
från någondera...
så håller jag helt med -
riktiga vänner består..!
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

nissegreta
nissegreta