Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

problematiska bandyspelare

Dra ut min sladd
Tack
Det är för mycket
Var är min tid?
All tid
Vår tid
Vårtider
Koppla bort mig
Tack
Ge mig en paus
Tack
För jag
Jag är
Väl dum
Jag vill inte bara dum
Tack
Kanske lite tid
Tack
Gärna en förändring
Gör om mig
Dra ut sladden
Och paus

Ny
Tack




Fri vers av nissegreta
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-21 02:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nissegreta
nissegreta