Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

indisk kaninmilkshake

Let’s hoppa tillsammans
Hoppa till och från
Och leka några lekar
Bland det mjuka
Vi kan hoppa bland färgerna
Jag älskar färgerna
Let’s hoppa i färgerna i det mjuka
Precis som färgen förgör oss
Kan vi leka med den
Hoppa och leka
Let’s vara till och från bland färger
Vår värld hade kunnat vara hoppande
Men samtidigt som vi studsar
Så har färgerna tagit över
Vi leker med dem
Och de älskar oss




Fri vers av nissegreta
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-22 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nissegreta
nissegreta