Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utrota fattigdomen


För att stilla min skuld
till världen
köper jag kravmärkt mjölk
på konsum

Något måste göras.




Fri vers av popoffer
Läst 737 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-20 14:12



Bookmark and Share


    existens
haha. fan vad bra!
2005-10-21

  LillSara
:)
2005-10-20

  mariann
Liten dikt med stort budskap!
Gillar :)
2005-10-20

  Daniel_78 VIP
(!) Text som hajar det här!
2005-10-20
  > Nästa text
< Föregående

popoffer