Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sen höst och tom längtan

Slitna gardiner
vajar i månskenet
trots kylan
när öppna fönsters
årstid är över

röken över dimfälten
hopar sig hotfullt där
inte många nattliga vandrare
vågar trotsa mörkret
och vätan som dryper ner

ändå går vi,
dina kinder bleka
rinner tårar
och jag vill läsa
dina tankar
oigenomträngliga

spåren i sanden
lämnar vi bakom
fyren på udden
blinkar sina
långa och korta

tvekande steg
vinden stannar
går vi sakta
hem över
senhöstens

övergivna strand




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-21 17:27



Bookmark and Share


  peter markurth
vacker,skickligt gjord, välkomponrad
2009-11-21

  Catharina Edin VIP
Så vackert du (be-)skriver din vän, din natur, din längtan -
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP