Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under fullmåne


Hon ler mot världen.

alla ansikten
flyter ihop till ett

dansande i månljus


kyssande 
kalla lyktstolpar


trevande fram


i natten
skuggar de världen


leende mot henne
mot mig
dig
och mot hoppet.


Hon log mot gubben.

månen var full
höll henne vaken

han strålade mot hennes höft

hon vände sig bort
från hans rus

allt och inget
frågor och svar


som fullmånen gav. 




Fri vers (Fri form) av Rosen VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-19 18:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och målande skriver du här
läser om och om igen, tycker mycket
om den
2009-12-20

  Yrre VIP
Tycker om den här. Finns formuleringar som känns nya


"leende mot henne
mot mig
dig
och mot hoppet."

Den raden tog sig inunder.
2009-12-19

  Yrre VIP
Tycker om den här.
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP