Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar

sitter och väntar
på att nått ska ske

sitter och tänker
på vad som sker

sitter och väntar
och ser det som sker

sitter och tänker
på vad som skett




Fri vers av Frans Homgren
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-21 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frans Homgren
Frans Homgren