Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Metaforer, metaforer och åter metaforer.


Det kalla livet

Jag trodde jag kunde flyga
men jag hade inga vingar

Jag trodde jag kunde ploga
men jag hade ingen plog

Jag trodde jag kunde leva
men jag hade inget liv

Jag trodde jag kunde skratta
men jag hade inget skratt

Jag trodde jag var kär
men jag hade ingen kärlek

Jag trodde jag hade drömt
men det var ingen dröm

Det kalla livet.




Fri vers av Frans Homgren
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-30 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frans Homgren
Frans Homgren