Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet som pappa.


Modersmjölk

Hon ligger på din arm
och sover så sött

har tröttnat på din barm
tycker inte det är gött

men hon är ändå ett barn
i din farm




Fri vers av Frans Homgren
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-30 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frans Homgren
Frans Homgren