Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omsluten


möts tystnaden

vilande
pulsen slår


under dämpat ljus

bakom
tunga ögonlock


dansar lågan

inlindar
jaget


väcker drömmar

helar
själslig vandring


omsluten tiden 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-17 23:55



Bookmark and Share


  Lady Alassa
mycket läsvärd
det handlar så ömt och fint om något vi alla behöver
en njutning att ta del av
2010-01-06

  Miss Mod
Väcker förhoppning
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP