Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pastisch på ordpoesi


Ding

kimröken


matar oseende

-
två - - -- halva sillar - -ding dång


katharsis - - -- - - -- - - -- - - -- - - -- - - -- - - -- din nakna





broddar i isen




silver i mitt - - --- - -- - - -- - - -- garn




- - -- - - -- potatisflingor




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ingela Svenson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-21 20:46



Bookmark and Share


  Nanna X
experimentera mera!
2009-11-22

  stenen/ Yv Ericsson
Så jävla bra! Jag bara dööööör! ASG!
2009-11-21

  Catharina Edin VIP
Jag skrattar ihjäl mig åt dina potatisflingor!!!
Denna var helt suverän!
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP