Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan Nike och Hades

Där vita riddares moln seglar långsamt
Möter solens verk den evigt ljusblåa skyn
Om himlen inte öppnas slår vi in porten
Skrik och skratt enas i vacker melodi
Nakna fötter dansar panikens Walts

Du och jag är i centrum av allt som är
För vi dirigerar kaos med våra händer
Och genom sönderskjutna bröstkorgar
Blottar vi våra bara hjärtans kammare
Låter ekot av deras slag hålla takten
och sjunger med i eländet som vi skapat




Bunden vers av mfaps
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-21 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mfaps