Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om möjligheter

Jag blundar för alla självklarheter
Ser tecken i mina misslyckanden
Ramlar ner i leran men reser mig snabbt upp
Hävdar att kjolen var brun från första början

Jag vill inte sluta tro att jag har rätt
- och jag tror att du är möjlig
Jag tror att jag kan vinna allt
För utanför där jag bor finns en asfalterad väg
och där igenom växer små grässtrån upp från ingenstans




Fri vers av mfaps
Läst 428 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2009-11-21 22:58



Bookmark and Share


  Poson
Grymt inspirerande och uppmuntrande
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

mfaps