Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd (sann historia från igår)


Sex


Jag vill ha dig nu,
hårt fastbunden,

mot väggen,
ta dig analt,

piska din kropp,
kvidande,

dina kvävda stön av smärta
sperma rinner ur din ända,

tar på din kropp,
kör in kuken igen och tar dig i natten,


du älskar sanningen



Bortom







Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-22 14:24



Bookmark and Share


  Lady Alassa
"Färdigställd" är en ärlig och rättfram skildring av kärlekens galenskap önskan att få uppgå i världsalltet och försvinna om blott...
2009-12-19

  LenaJohansson VIP
gött
2009-11-24

    Ken Cassel
Bra...
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth