Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaggvisa viskad i ditt öra

En vaggvisa i dina öron
sov dig trygg, viska, viska

Tillitsfulla ord tätt intill
i ditt sömniga öra, viska

Alla tyngder bort
bara mjukt godnatt, viska

Viska, viska du är

Omsluten












Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-22 23:00



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Sån fin liten vaggvisa, tonsätt den för ditt lilla barn - eller ditt stora - eller ditt inre -
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP