Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill i alla fall hitta det där igen, den känslan är oslagbar.


50 Procent av Allting

Jag vill gå med dig i snön
Höra hur lager efter lager krossas

- Kan vi inte skapa änglar?

Det vill jag kunna säga
Kan det sen inte följas av handlingen?
Våra kläder bör bli blöta
De bör dränkas i kylig närhet

För måste vi inte då värmas
Och spendera ännu mer tid med varandra?
Sätta oss framför en brasa
Gå till en öppen eld på torget?

Eller kanske

- Du...

Du svarar med en frågande ton
Jag knackar dig på axeln
Du vänder dig om
Jag harklar mig och ser in i dina ögon
Orden hittar inte först

- Får...

Jag är osäker
Kroppen skakar av känslor
Värre än muntliga redovisningar
Värre än förödmjukelsen från självmål

Dina ögon säger så mycket mer
De läser mina tankar
Ser före alla händelser
Du vet vad jag ska säga
Men du har väntat
Med en gnutta hopp i kroppen har du väntat

Min mage slår knut på sig själv
Kärlek är diarresymptom kan det verka som

- ...Får jag kyssa dig?

Du svarar med ett leende och fnittrar

- Ja, det är ju en fysisk möjlighet.

Rysningar
Vibrationer
Virtuella tårar

Helgjuten lycka




Fri vers (Spoken word/Slam) av Dan Isacsson
Läst 424 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-23 09:22



Bookmark and Share


  infantsgame
Bra skrivet, jag förstår precis vad du menar. Jag gillar speciellt "kylig närhet", den har någon typ av härlig kontrast som är sådär klockren (:
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Dan Isacsson
Dan Isacsson