Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en avskyvärd vår

instängd i utanförskap
räknar jag nätter
i väntan på att bli utesluten ur de innersta kretsarna
(bortglömd i folkmassorna)

och jag tänker: "maybe leaving is a loving thing"

när
drömmar
bleknar snabbare
än fräknar
under lakan




Fri vers av alic
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-23 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alic