Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge mig aceton

jag vaknade bland avskavda nagellacksrester
kom ihåg hur jag hade tänkt att du sitter i den röda färgen
& bara den nöttes bort skulle jag inte behöva dig längre
men det gick så
plågsamt
långsamt

alla fåniga tankar om dig bländade mig nu i soluppgången

livrädd för att glömma skrev jag ner allt jag försökte glömma




Fri vers av alic
Läst 553 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-05-03 17:29



Bookmark and Share


  kj_
så jävla bra!
2007-09-25

    dieces
\"livrädd för att glömma skrev jag ner allt jag försökte glömma\"
underbart!

vännen din..
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

alic