Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev när vattenpölar kunde frysa


bitar

har du sett den sista pusselbiten?

när jag stod där i dörröppningen förstod jag
att samma luft kan kännas så olika
att man kan hata och älska bland vilsna tankar
& leka venedig mellan frusna vattenpölar

sakna kramarna
krama saknarna

för din doft förföljer mig
andas




Fri vers av alic
Läst 590 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-07-06 22:30



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
verkligen vackert...gör ont att andas...
2009-03-25

  eweh
Jätte bra, helt otroligt vacker...
2007-09-23

  Tav
\"sakna kramarna
krama saknarna\"

bara hur bra som helst.
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

alic