Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn hur det bränner

Vill att du ska veta

känslan jag får när jag ser dig.

Värmen inuti,

varmare än en lägereld i december.

Vill så gärna berätta allt för dig.

Du verkar som en som skulle förstå

och aldrig lämna mig.


Jag vågar inte berätta hur jag känner,

Vill veta hur du känner,

vill veta om du har lågor i bröstet,

precis som jag.

Eller om du vill släcka elden,

snabbare än när ett ösregn släcker en brand.




Fri vers av frusethjärta
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-23 20:15



Bookmark and Share


  Kim VIP
Så fint och mjuk skrivet, det går bara RAKT IN!
2010-04-18

  nightsoulz
texten känns som den går rakt in.. levande.. äkta
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

frusethjärta