Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min förkärlek för pojkar med söndriga gitarrer och ruffsigt hår

Små. små fjärilar flyger inuti mig när jag ser pojkarna

Med slitna jeans och doftar trä

Glittrande ögon och en mun som viskar

"Jag vill se världen!

Livet slutar inte här."

De där lockarna.

Endast gudarna vet, om det finns sådana,

hur mycket jag vill dra fingrarna i de där lockarna.

Men om det inte finns något bakom glitterögonen och trädoften,

ingen oslipad ädelsten, som är så fin på sitt eget sätt,

ja då dör fjärilarna inom mig.

Sakta, sakta suddas de bort.




Fri vers av frusethjärta
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-13 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frusethjärta