Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ni killar inte bryr er om detaljer

Jag gillar när du inte bryr dig hur stökigt det är hos mig,

så länge vi har någonstans att sitta.

Du tar dig inte tid att prata i mun på mig och trösta när jag mår dåligt,

utan jag får gråta ut mitt hjärta medans du lyssnar och bara finns.

När kaoset här tar över och det enda jag behöver höra från dig är dina andetag,

så är jag lugn igen.




Fri vers av frusethjärta
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-26 15:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
själva texten andas lugnhet
2011-02-08

  Peter Olausson VIP
tycker om din text. Andetag, lugn. Det är en så sann bild av det viktiga.
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

frusethjärta