Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är dags

det är dags att bejaka
våga vara jag

hitta eget uttryck
gå den väg
som är min

ska inte längre skämmas
hålla inne
med det jag har

det är dags att testa
chansa
pröva
experimentera

och se
vad som blir kvar

det är dags
att våga tro
att det räcker

trots att jag är svag








Fri vers av Marreb
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-24 16:52



Bookmark and Share


  Maria T
Ja visst är det dags
att testa
2009-12-29

  Tosan VIP
Det låter bra det!
2009-11-26

  Anjeska
Go girl!
2009-11-24

  Christine Sabel
Man får ta ett steg i taget, jag känner det mer än väl, lycka till på vägen
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb