Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen ser genom masken.

Solen lyser så klart och fint.
Fåglarna sjunger och doften av hav sprider sig.
Jag känner mig som hemma och jag känner mig lycklig.
Men fortfarande så plågar någonting mig.
Det är förlusten av dig.
Ensamheten du lämnade efter dig.
Men jag döljer det nog rätt bra.
Min mask är svår att se igenom.
Men någon dag spricker masken upp
och jag brister ut i tårar.
Och alla får se mitt verkliga trasiga jag.




Fri vers av Nela
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-24 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nela
Nela