Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en gnutta fin handflatepoesi.

Jag skriver fin poesi i min hand varje dag.
Jag skriver det för att lysa upp det grå med lite fina ord.
Kanske någon ser det och blir glad?
Fin poesi som fina sångare har hittat på ur sina geniala huvuden.
Fina ord som jag själv kommit på.
Bara för att bringa en gnutta ljus till den mörka vardagen.
Jag hoppas du ser, och jag hoppas du blir glad.
Av min lilla handflatepoesi.




Fri vers av Nela
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-19 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nela
Nela