Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag saknar dig.


Du hemsöker mig.

Du besöker mig i mina drömmar.
Jag undrar vad du vill.
Du finns i mardrömmarna som spöke, och du finns i de fina drömmarna som tröst.
Du säger till mig att inte sörja. Att vi inte ska sörja.
Du säger att du har det bättre där.
Är det bara mig du hemsöker?
Är det bara mig du vill åt?
Jag svarar dig: Jag kan inte sluta sörja. Vi kan inte sluta sörja.
För vi ångrar allt vi inte sa och allt vi inte gjorde.




Fri vers av Nela
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-03 17:47



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Fint skrivet om sorg av en älskad..
2010-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Nela
Nela