Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eh, vad menar du?

Du har
ta
pp
at
greppet.

Du sa att fel var rätt,
men hur kan fel vara rätt
när rätt kan vara fel?





Fri vers av pet-flaska
Läst 384 gånger
Publicerad 2005-10-20 22:28



Bookmark and Share


    BrokenHearted
Lurigt :)
älskar början.. ashäftigt!
2005-10-20
  > Nästa text
< Föregående

pet-flaska
pet-flaska