Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är tyvärr bara en känsla, som bollas inuti mitt huvud. Inget som skett, förutom i mitt huvud.


Dina andetag


Dina andetag värmer,
min kalla och bleka hy.
Dina fingrar dansar och leker
med mitt silkeslena hår.

Kommer aldrig glömma,
de ord du sa till mig igår kväll.
Då du sedan lade ditt fjäderlätta,
huvud mot mitt kala bröst.
Ditt hår sände ut en kärleksfull doft,
båda mina lungor fylldes med lukten
av dig.

Dina ögon tindrade till,
och vi båda sänkte blicken.
Du är så vacker då du rodnar,
och då ditt leende blomstrar.

Kommer aldrig glömma doften,
av ditt linne som är fullt av blommor.
Och doftar så underbart gott,
lukten av dig är oslagbar.




Fri vers av pet-flaska
Läst 462 gånger
Publicerad 2005-11-20 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pet-flaska
pet-flaska