Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såpbubblor och lågmäld pop


Dina ord lindar sig
omkring min kropp.

Du är så fin när du
blåser såpbubblor
i mina ögon.

Ur bandspelaren
strilar lågmäld pop.
Vi sitter vid kyrkogården
och ler, det är vi emot dom.

Men sen inser jag, finns du.
Eller är du bara en dröm?




Fri vers av pet-flaska
Läst 504 gånger
Publicerad 2005-11-20 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pet-flaska
pet-flaska