Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

John Blund


Jag har sett din dröm,
Den som du ingen chans gav.
Känslorna rinner ut.
likt att sår som inte vill lka.
Du stod där med plåstet i din hand.
Du såg min själ rinna ut,
du inget sa eller gjorde.
Förutom då du murade igen
mina ögon.

Kan du förklara,
kan du förklara.
Varför du gjorde så.
Utan att förnedra,
mig eller dig själv.

Du sa till mig att
John blund lägger
småbarn.
Men att han glömde,
mig för längesen.
De ord du sade till mig,
fick mig att önska att,
John Blund inte skulle
missa mig denna natt igen.


Kan du förklara,
kan du förklara.
Varför du gjorde så.
Utan att förnedra,
mig eller dig själv.




Fri vers av pet-flaska
Läst 402 gånger
Publicerad 2005-11-15 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pet-flaska
pet-flaska