Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara min


Vit och fin

Alldeles naken
kryper jag tätt intill dig
mina bröstvårtor
är stela
av dom kalla
lakanen

Jag känner på dig
med högerhanden
och andas
med tunga andetag

Du är så skön
så mjuk
så vit och fin
mmmm vad jag älskar dig
kära
kudde




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 251 gånger
Publicerad 2005-10-20 22:33



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
snyggt.. där blev jag lurad :)
2005-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan