Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fur disch


Vinden i mitt hår
ler
kärleken flyter längst drömmarnas trottoarer in i mitt hjärta,

glittrande sanningar
krevader,

vi kysser döden,
livet älskar i mitt regn inatt,

du är en sanning
min,

älskade
evig,

kyssarna brinner saknad
vet allt nu,

kysser blott en dröm
ser - ditt hjärta i dimman,

gråta
sväljer mitt helvete och vandrar vidare,

valde att
ta

dig med en sommarnatt
vi var unga,


och kärleken dånade









Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-25 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth