Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saker förändras

Livet är en gåta som aldrig kommer att lösas.
Frågor är svar utan ord.
Döden är livet efter födseln.
Världen är en bild utan färger.
Vänner är personer utan ansikten.
Orden är ett ljud som ingen kan.
Men kärlek är saker som ändras i alla fall
>.<




Fri vers av Thing
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-25 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thing
Thing