Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror du på det du inte ser? Jag gör!


This is your gloria

Kim går längst den mörka vägen. Det är i slutet av september och det har börjat bli kallt och mörkt ute. Mörkret stör inte Kim. Kim vet att mörkret inte kan skada honom. Kim vet att mörkret gömmer sig i sitt eget mörker för att det är rädd för ljuset. Kim minns att det var hanns mormor som sagt det. Men hon är död nu. Det rasslar till i buskarna en bit framför Kim. Kim stannar och hoppas på att det som rörde sig ska komma ut. Men det händer inget. Kim fortsätter att gå. När Kim kommer fram till busken det rasslat till i stannar han. Ut ur busken kommer en kille. Kim hinner inte se hur killen ser ut. Det går för snabbt. Kim hinner endast uppfatta killens ögon. Dom är röda. Och från munnen rinner det blod. Kim fattar killen är en vampyr!




Bunden vers (Haiku) av Thing
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-04 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thing
Thing