Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste hitta ut

Jag vill vara din
Jag vill ha den där platsen
Som hon fortfarande har?

Hela mitt liv kretsar kring dig
Finns det ens ett oss?

Du ser på mig
Men det känns som att du ser rakt igenom mig
Du ser henne

Ibland kryper jag tätt intill dig
Kramar hårt
Som om hon skulle försvinna då

Men hon finns där
Du blir svårare och svårare att tyda
Vad tänker du på när du är tyst
När du försvinner
Är du hos henne då?

Ibland känns det som att jag försöker nå en plats
En plats som jag aldrig kommer att uppnå
För du har satt henne där uppe
Högst upp
På första plats

Varför duger inte jag?

Det finns inget
Som jag inte skulle göra för dig

Men när jag går bredvid dig
Halkar jag efter
Jag orkar inte springa mer

Måste hitta ut..





Övriga genrer av iz_
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-25 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iz_
iz_