Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla


När du ligger bredvid
Och jag stryker mina fingrar genom ditt hår

När du sitter bredvid mig i soffan
Och ser på mig med dina blå ögon

När du drar dina fingrar emot min arm
Och får mig att rysa så där underbart

När du kysser mig i nacken
Och lägger dina armar runt mig, kramar om mig, gosar in dig i mitt hår

Sättet du ser på mig, rör mig, kysser mig

När jag får ligga bredvid dig, när du ska sova
Och hålla om dig, pussa dig i pannan

Sättet du får mig att känna
När jag vaknar upp bredvid dig
Tätt intill

Är det kärlek?







Övriga genrer av iz_
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-14 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iz_
iz_