Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som det var då

Sitter här
Ser skuggorna av dig
När du står där i dörröppningen
Ser på mig

Där du låg på min soffa
Den där eftermiddagen
Du sov
Såg ut som en ängel

Då förut
Så var jag nummer ett
För dig
Jag hade en betydelse
Jag fanns i ditt hjärta

Men bara för en kort stund
Som för mig
Kändes som en evighet

Nu sitter jag själv i soffan där du låg
Själv i köket
Med en tom köksstol på andra sidan bordet
Som gapar mot mig
Med tomheten efter dig




Övriga genrer av iz_
Läst 244 gånger
Publicerad 2009-08-20 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iz_
iz_