Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar..

Varför låter du mig inte älska dej?
Varför stänger du mig ute?

Låt mig komma nära

Jag ser i dina ögon att du känner något
Släpp osäkerheten…
Jag finns här… kommer inte försvinna

Men jag ser även tvivlet i dina ögon
Ibland när du försvinner bort
Du ser rakt igenom mig

Tänker du på henne då?

Kommer du alltid att mäta mig mot henne
Måste jag ge dig samma känsla
För att du ska ge oss 100%?

Jag vet inte om jag orkar mer
Men samtidigt hänger jag kvar
Känns som att jag
Inte
Har ett val

Att släppa taget om dig
Är inte ett alternativ
Mitt hjärta skulle brista
Aldrig läka ihop

H e l t igen

Hur skulle någon
Någonsin
Kunna mäta sig med de du ger mig
Känslan jag får av dig
När du kryper tätt intill
När du ser mig
När du har dina armar runt mig
När dina läppar möter mina

När du kramar om så hårt
Att de känns
Som att du aldrig kommer släppa

Är det de stunderna
Som gör
Att jag håller fast?

Är det de stunderna
Som dina känslor lyser igenom

Är det de stunderna som du släpper säkerhetslinan
Hoppar
I alla fall ned för en lite avsatts
Närmare de stora fallet?

För att se om jag ta emot dig…

Du vet innerst inne
Att jag aldrig skulle låta dig falla
Jag finns här

Så varför hoppar du inte?

Jag står där nere…
Har väntat länge nu
Vågar inte gå
Med risk för att du ska falla
Och att jag ska missa
Den dagen som du vågar
Ta steget och falla
Falla in
Till oss

Jag väntar…




Fri vers av iz_
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-19 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iz_
iz_