Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under svarta hål

ligger vaken och försvinner svettas ångest över klibbiga lakan under svarta hål

säg inte att du inte minns




Fri vers av DreadHeads
Läst 336 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-26 11:22



Bookmark and Share


  Lady Alassa
När ångesten anfaller nästa gång, Vad ska jag göra?
Bita hål på mina vita lakan. Omöjligt att föreställa sig.
2009-11-27

  SeptemberAshes
Fint.
2009-11-26

  SeptemberAshes
Fint.
2009-11-26

  peter markurth
stark, bra avslut
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

DreadHeads
DreadHeads