Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken

som om han inte finns
som om jag verkligen bryr mig strålar skriver älskar min skruvade helhet dina magiska sjukdomsarmar

som läpparna kärleken ängarna sexet som glöden i elden musiken

som poesin älskling orden mellan undanflykterna

som om det aldrig kommer en morgon




Fri vers av DreadHeads
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-23 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DreadHeads
DreadHeads