Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ätit 100 tuggben, minst

Nu har han rullat ihop sig
sådär som han gör
när han är lite ledsen
som en svart liten kudde
på min säng

Ikväll edesyndommax

-mattemaxontimagen

-grymtggrffr

-maxesukmatte

Max har ätit hundra tuggben, minst
ojojoj

Smågnälliga tankar skickas
iväg med hundtelepati


-maxsovanu
-sovasöttkudde
-sovamattekudde
-sovamattesängen

-syndommax


Matte tar emot skickar
stackarsmax-tankar tillbaka

Klapp klapp

Och en djup hund-suck




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-26 22:57



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Gillar din Max;=)
2009-11-27

  Catharina Edin VIP
Oj, så underbar!!!
2009-11-27

  stenen/ Yv Ericsson
Dessa underbara vovvar. som lever så bekymmersfritt. och tuggar sina ben. glatt ovetande. och vi älskar dom.
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP