Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilar i en evig kärlek

Hennes vindar blåser kärlek i mitt hjärta
dagen då vi sov en dröm,

ditt sinne valde mina tankar
vilar i en evig kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 427 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-11-26 17:27



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin dikt..
2009-11-27

  * Ammi *
Finstämd!
2009-11-27

  LenaJohansson VIP
skön...
2009-11-26

  ~Leonardo~
Tycker om dessa vindar som för gott med sig. en vilsam dikt att landa i.
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth