Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

basketboll

basketboll är mitt ord för livet
så oförutsägbart
vad som helst kan hända
det är ingen ide att kontrollera det, det gör vad den vill med dig
att möta allt med glimten i ögat och ett öppen hjärta
är det viktigaste vi gör
då förstår vi både spelet och livet




Fri vers av annaelina
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-26 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annaelina
annaelina