Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You could be a sweet dream or a beautiful nightmare

jag vänder mig om
du vänder dig om
jag ser hur du ser
du ser hur jag ser
vi ser hur vi ser
mitt i gatan våra varma blickar möts
att någon kunde vara som du
att något kunde vara som vi
att någon kunde bli som du

bilen som tutar på oss att gå
trafikljuset som lyser rött
surgubben som ropar på oss att försvinna
jag vill inte försvinna
jag vill stå där
möta din blick och aldrig vakna
jag vaknar
alldelss varm och inser
det var bara en dröm




Fri vers av annaelina
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-27 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annaelina
annaelina