Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi stöder också CocaColas kamp mot den svenska vanan att dricka Julmust, det betraktar vi som en fientlig handling


Donken, den ende sanne Guden (och Ronald är hans Profet)

Vi är så glada! det är precis som när man finner en
Gideoniternas Bibel i hotellets nattduksbord!

Äntligen gör Donken entré på vår sedan länge ödsliga poesisight!

Och Dom gör anspråk på Världsherraväldet!

Nej, jag är inte alls konspirationsteoretisk!

Inte förföljelsemanisk alls eller kverulansparanoiker!

Men det där röda flimret till höger i bild är en

Krigsförklaring mot enskilda länders självständighet!

Mot den fria tanken Och för FÖRDUMNINGEN!

En del av Den Amerikanska Världserövringen!

Den nya religionen i Väst! Och det må vara Statsreligion i Varje Land I Europa!

- OK, jag ger mig, jag konverterar NU! Det enda raka, jag underkastar mej och tillber den enda sanna guden

Mc Donken! (Ronald är hans profet)

De skalla bringa oss den verkliga lycka som står i samklang med vår levnadsstil

De skall erövra världen, det verkliga Heliga Kriget har börjat!

Och var och en som inte genast konverterar är vår fiende och fiende till Donken (och hans profet) och skall förgöras!

Donken Är Större!









Fri vers (Prosapoesi) av Ingela Svenson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-27 13:13



Bookmark and Share


    Char-Lee
WORD UP!!!!
2009-11-27

  FuckFoodCorp
MYCKET BRA!
2009-11-27

  Catharina Edin VIP
*skrattar* Detta var verkligen roligt och träffande!
Eller ska jag säga: This was really funny and right on the spot!
(för det är väl engelska som är donkens modersmål och numera världsspråk och dessutom påbjudet att använda mot vite -)
2009-11-27

  peter markurth
bra
2009-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP