Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

you

du ger mig makt

en blick och det är skrivet i din panna

imorgon tillhör oss.

i ditt rum lever John Lennons
sängstrejk vidare
kärlek är fred
och våra hjärtan revolterar
mot fördomar

dina drömmar hänger på väggarna
din tro är toner från en akustisk gitarr
men ingen är vackrare än sin passion
så som ingen beundrar en låt
mer än den som orden är dedicerade

kyss mig och gud visar mitt nirvana






Fri vers av huushh
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-27 14:57



Bookmark and Share


  Lady Alassa
mycket värt att läsa om en morgondag som tillhör den som älskar
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

huushh